Mikä on suhteesi koulutusteknologiaan (1.9.2011)

Suhteeni koulutusteknologiaan on ollut kohtuullisen etäinen, ainakin konkreettisella käyttäjätasolla. Nykyisissä työtehtävissä olen saanut jonkinlaisen tuntuman koulutusteknologiaan liittyvien erilaisten työkalujen hyödyntämisestä oppimisympäristöissä: moodlea käytämme aktiivisesti oppimateriaalin tiedonjako- ja vastaanottokanavana (jäänyt tähän), etäopetuksessa on puolestaan käytössä ilinc-järjestelmä.

Vaikka jotain kokemusta on tullut, niin hiukan skeptisesti aloitan erilaisten työkalujen käytön, lähinnä epäilen omaa kykyäni käyttää niitä. Avoimin mielin kuitenkin uskon, että opin miten koulutusteknologialla voidaan tukea ja vahvistaa oppimista. Erityisesti odotan oppia miten koulutusteknologisilla sovelluksilla tuetaan vuorovaikutusta ja yhteisöllistä oppimista ja miten se käytännössä saadaan toteutumaan näissä erilaisissa oppimisympäristöissä.

Kategoria(t): JOKO. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Mikä on suhteesi koulutusteknologiaan (1.9.2011)

  1. LaruX sanoo:

    Hei! Terve skeptisyys on aina paikallaan ja uuden äärellä on itse kukin hämillään 🙂 Blogisi on siisti ja selkeä. Tätä suomenkielistä materiaalia tutkimalla pääset sukeltamaan aina vain syvemmälle blogin tekemisen maailmaan: http://www.domnik.net/info/wordpress-ohjeet/30/

Jätä kommentti